Vrouwenzender TLC binnenkort ook in Vlaanderen

Geüpdatet op 3 Oktober 2017 door ELLE België
Vrouwenzender TLC binnenkort ook in Vlaanderen
CoverTLC.jpg
©tlc.nl

TLC, de grootste vrouwenzender ter wereld, is binnenkort ook in Vlaanderen te zien. ELLE mocht alvast proeven van het aanbod.

Wie dacht dat ze met vrouwenzenders Vitaya en VijfTV alles al gezien had, is nog niet bekend met TLC. Met zijn focus op trends, lifestyle en cultuur veroverde de zender in Nederland al heel wat vrouwelijke televisiekijkers. Zal dat succes in België geëvenaard worden?

TLC wil met hun programma-aanbod de kijker een beeld geven van het leven van de gewone mens. Niets dan reality televisie op deze zender! Het kanaal behandelt niet alleen lichte thema's maar brengt ook zware thema's op een lichte manier aan zonder dat het uitlachtelevisie wordt. Zo is er het programma 'Too ugly for love', waarin tien alleenstaanden die te kampen hebben met een fysieke afwijking de liefde trachten te vinden. Wat we verder kunnen verwachten? Een allegaartje van kookkunsten, stijladvies, trouwjurkkwesties, Ophrah, en tienermoeders. 'Say yes to the dress', '19 kids and counting' en 'What not to wear' zijn slechts enkele namen uit het uiteenlopende gamma aan programma's. Eén ding is zeker: voldoende programma's op je tijdens een luie katerdag te entertainen.

Eén van de programma's waar wij alvast naar uitkijken is 'Fabulous Baker Brothers'. Op de lancering van TLC leerden we in het gezelschap van de twee charmante Britse broers scones maken. De scones zagen er goed uit, maar de bakkers nog beter! Dat smaakt naar meer!

BAKERBOYS.jpgRedenen genoeg om lekker onderuit te zakken in de zetel en heerlijke me-time te beleven dus!

TLC is vanaf 30 maart in Vlaanderen te zien omstreeks 17u. Je kan kijken via Telenet en Belgacom. Bekijk onderstaand filmpje en klik hier voor meer informatie over de programmering. 

(Stagiaire Babette Debouver)

© tlc.be

logo
©tlc.nl