Getest: nagelverzorging in een potje van Bourjois

Geüpdatet op 3 Oktober 2017 door Anne Poelmans
Getest: nagelverzorging in een potje van Bourjois

opening getest

Op slechts 1 seconde tijd de nagel op een intense manier verzorgen, dat belooft Soine Miraculeux Van Bourjois. Tijd voor de test:

Bedoeling is dat je in een handomdraai je nagels kan verzorgen en aan je dag kan beginnen. Dankzij de samenstelling op basis van jojobaolie geeft dit product de nagels alsook de nagelriemen de voeding die ze nodig hebben. Met als resultaat dat je nagels sterker zullen worden en de nagelriemen week worden waardoor ze gemakkelijkt terug geduwd kunnen worden.

FullSizeRender-1

Het potje is erg klein en handig en eens je het opendraait ruik je een frisse geur op basis van bloemen. Erg aangenaam. Eens je je vinger in het potje steekt voel je het sponsje rond je vinger spannen. Na een seconde trek ik mijn vinger er weer uit. De verzorging blijft goed aan mijn vinger kleven en ziet er wat vettig uit. Ik masseer nog even mijn nagels opdat het product goed zou indringen. Erna is het wel aangewezen om de binnenkant van je handen schoon te vegen en te ontvetten. Hierna ga ik mijn nagelriemen terugduwen. Dit gaat erg gemakkelijk en mijn nagel ziet er ook gezonder uit. Blij dat hij gevoed werd. Kortom, een erg handig product voor in je badkamer.

New Soin miraculeux, Bourjois, € 8,99

Verkrijgbaar bij Di, Inno, Kruidvat, Ici Paris XL en onafhankelijke parfumerieën.