Survey stelt dat je seks mag hebben na exact 3.53 dates

Gepubliceerd op 1 Maart 2015 door Britt Valkenborghs
Survey stelt dat je seks mag hebben na exact 3.53 dates

dates

Er kan werkelijk niet genoeg geschreven worden over het huidige dating landschap. Time Out vond het namelijk hoog tijd voor een nieuwe survey, waarin ze de dating gewoonten van 11.000 mensen over de hele wereld bevragen.

Wat hebben we geleerd?

- Voor een gezellige date trek je zeker niet naar New York, de lokale vrouwen omschrijven deze hoogst competitieve plek als een echte "warzone".
Na 2 minuten op je eerste date, bepaalt je partner al of hij/zij een tweede date ziet zitten. Je maakt dus maar beter indruk vanaf de eerste seconde!
- Wie graag snel overgaat naar de kern van de zaak trekt best naar Shenzhen, China. Daar is het huwelijk een populair gespreksonderwerp vanaf de derde date.

Daarnaast blijkt uit diezelfde poll dat de meeste ondervraagden date 3.53 zien als hét ideale moment om met elkaar onder de lakens te duiken. Voor wie dit als volwassen en zelfstandig persoon zelf niet kan aanvoelen, kan er dus best een stopwatch bijhalen om het perfecte moment zo exact mogelijk te calculeren. Of je laat het moment suprême in het midden van je vierde date aanbreken, ergens tussen het hoofdgerecht en het dessert, bijvoorbeeld?