In beeld: de sleepover van Moschino

Gepubliceerd op 27 Februari 2015 door Isabelle Vander Heyde
In beeld: de sleepover van Moschino

Moschino - Runway & Close-ups - MFW FW2015

De shows van Jeremy Scott voor Moschino groeien stilaan uit tot dé attractie van Milan Fashion Week. Gisteren maakte de ontwerper daar geen uitzondering op met een vrolijke parade van teddyberen, Looney Tunes en wandelende slaapzakken. Gek zijn doet geen pijn…

Scott tilt het concept „prettig gestoord” jaar na jaar naar een hoger niveau. Zo nodigde hij de voltallige modepers en zijn zeer geëerde clientèle dit jaar uit met… een onderbroek!

Schermafbeelding 2015-02-27 om 13.17.39

Hij stuurde in het verleden hordes bling bling McDonald’s medewerkers en plastic fantastic Barbies de catwalk op, dit seizoen lijkt de designer de mosterd bij een girly sleepover te zijn gaan halen. Cartoons, knuffelbeertjes en slaapzakken vormden de basis van zijn bijzonder aaibare collectie, graffiti prints stonden in voor een urban street toets. Toppers als Gigi Hadid, de Belgische Yumi Lambert en Leila Nda, Malaïka Firth en Anna Ewers fungeerden als „gasten” van dit exclusieve logeerpartijtje, terwijl toeschouwers op de eerste rij een Teddy tas kregen toegestoken -The Blonde Salad blogster Chiara Ferragni kon het alvast niet laten de wereld jaloers te maken met haar goodies… Een vrolijke noot in het immer serieuze Milaan!

Schermafbeelding 2015-02-27 om 13.15.52
Chiara Ferragni

Ontdek hier onze favoriete silhouetten: