MFW: 5 stijlvolle kapsels om te kopiëren

Gepubliceerd op 2 Maart 2015 door ELLE België
MFW: 5 stijlvolle kapsels om te kopiëren

mfw collage 1

Stijlvolle kapsels, rechtstreeks van de catwalk in Milaan. Eén ding hebben ze allemaal gemeen: speelsheid met een vleugje elegantie. 

1/

Fendi

Leren haarbanden en architecturale eyeliner zijn de sleutelwoorden van Fendi. Modellen paraderen over de catwalk met een onafgewerkte visgraatvlecht, gevlochten in een robuuste band. Ideaal voor een bad hair day of bij gebrek aan inspiratie.

Bekijk onze tutorial en kopieer de look!

Fendi

Fendi

haarband Fendi

2/

Max Mara

Bij MaxMara draait het allemaal om die begeerde Marilyn Monroe look. Perfect gekrulde haren worden zorgvuldig opgestoken tot een speelse bob. Kopieer de look met enkele haarspelden. Pin je haar net onder je oren vast en trek er hier en daar enkele gekrulde lokken uit. Geen schaar die aan te pas komt!

MFW Max Mara MaxMara Gigi Max Mara

3/

Prada

Noem het een schuine paardenstaat, een imitatie van Marc Jacobs' dot, of zoals haarstylist Guido Palau het zelf definieert: #thenewupdo. Wat het ook was, het was pure elegantie. De modellen pronkten met een perfect golvende paardenstaart, vastgepind met een fonkelend juweel. De complete look was een knipoog naar de succesrijke Stepford vrouwen van de jaren 60. Goed voor een after work party of een belangrijke meeting. Te onthouden: Een grote wolk haarlak is een must.

prada fall

MFW Prada

prada MFW 15

4/

 Emporio Armani

De modellen van Armani sierden de catwalk met porseleinen huid en pikzwarte haren. De zwarte kleur contrasteert met hun donkerrode lippen, en de korte coupe zet hun uitgesproken jukbeenderen extra in de verf. Deze duistere look is niet voor watjes!

armani kapsel model model armani armani kapsel

5/

Dolce & Gabbana

Dolce & Gabbana zetten alle moeders in de bloemetjes. Letterlijk. De silhouetten en het haar zijn bezaaid met rode rozen. Van een sierlijke schuifspeld tot een gouden diadeem, zolang het maar klasse uitstraalt.

Ine Neefs D&G D&G kind D&G

(Stagiaire Mathilde Van Hoof)