Fashion news: wat je vandaag moet weten

Gepubliceerd op 24 Februari 2015 door ELLE België
Fashion news: wat je vandaag moet weten

BeFunky_tumblr_nemmcxAyam1qjzvcco1_500.jpg

De week is nog maar net begonnen en in modeland zijn er al heel wat nieuwtjes. Jennifer Lawrence poseert opnieuw voor Dior, Reformation ontwerpt voor 'kleine' vrouwen en topmodellen Doutzen en Karlie verlaten Victoria's Secret. Dit is het fashion news dat je vandaag moet onthouden.

Jennifer Lawrence is opnieuw te bewonderen in de Be Dior campagne. De actrice poseert met een handtas en verklapt ineens wat ze altijd in haar handtas steekt: parfum, kauwgom, haar portemonnee en sleutels.  Jennifer is trouwens contractueel verbonden aan het merk wat betekent dat ze enkel in Dior mag verschijnen op de rode loper.

Karlie Kloss ruilt haar Victorica's Secret wings in voor een studie aan het NYU, en ook collega Doutzen Kroes stopt na tien jaar officieel bij het lingeriemerk. Ook om zich toe te leggen op een nieuw project.

Het modemerk Reformation lanceert een nieuwe collectie 'Don't Call Me Cute', speciaal voor kleine vrouwen. Bekijk hier de collectie!

River Island doet het met Jean-Pierre Braganza. De damescollectie, bestaande uit 11 stukken (vooral overalls, opvallende prints en ritsen staan centraal), zal vanaf maart te koop zijn. Prijzen variëren tussen €45 en €135.

Vingertje wijzen lijkt wel een nationale sport bij de ontwerpers, zo wijst modeontwerper Jeremy Scott met het vingertje naar Zara. Zara heeft zich immers laten 'inspireren' door Barbie.

BeFunky_befunky_artwork.jpg
Links: Moschino, rechts: Zara.

(Stagiaire Karima El bajaj)