Hoe maak je de perfecte selfie?

Geüpdatet op 3 Oktober 2017 door ELLE België
Hoe maak je de perfecte selfie?

selfieVraag je je ook af hoe Kim Kardashian keer op keer de perfecte selfie weet te maken? Onze stagiaires zochten en vonden hoe het moet! 

1/

1) Selfie stick

De selfie stick is het gadget bij uitstek voor een geslaagde selfie. Het verlengstuk van de smartphone zorgt ervoor dat iedereen op de foto kan, dat die vervelende arm buiten beeld blijft én dat de fotograaf in kwestie niet met een dubbele kin krijgt te maken.

© selfiesticks.nl
© selfiesticks.nl

Je kan het zo gek niet bedenken, maar ook van onze achterzijde kunnen we nu selfies nemen. Dankzij de belfie stick hoef jij je niet meer in allerlei bochten te wringen voor een kiekje van je apple bottom jeans... -bestel hier!

LEES OOK: bizarre trend: de bacial

© belfiestick.com
© belfiestick.com

2/

2) de selfiephone van Nokia (Lumia 735)

Een grote hulp bij het maken van een perfecte foto is een handige smartphone. De selfiephone van Nokia bevat bijvoorbeeld de Lumia selfie app, een tool die je beelden automatisch bijwerkt. Zelf kan je naderhand natuurlijk ook de nodige veranderingen doorvoeren: een filter toevoegen, tanden witter maken, glimlach verbreden of je ogen vergroten... Het kan allemaal! Klik hier voor meer informatie.

Smartphone2.jpg

lumiaselfie
© windowsphone.com

Ook zonder selfiephone kan je een geslaagde selfie maken via de app "Youcam perfect".

youcamselfie
© play.google.com
youcamperfect.jpg
© play.google.com

3/

3) Nikon Camera 

Niet tevreden met de kwaliteit van je smartphone? Probeer dan de Coolpix S6900 camera van Nikon. Het groot kantelbare scherm is ideaal voor selfies. Kies een filter uit en deel de foto rechtstreeks met je vrienden dankzij de geïntegreerde wifi-technologie. Meer informatie vind je hier.

nikoncamera
© nikon.nl
But first, let me take a selfie!

(Stagiaire Babette Debouver)