Win een beautypakket t.w.v. 300 euro

Gepubliceerd op 20 Februari 2015 door ELLE België
Win een beautypakket t.w.v. 300 euro

instagramwedstrijdmaart
Een nieuw maand, een nieuwe ELLE én een nieuwe Instagram wedstrijd! Post een originele Instagramfoto van de nieuwe ELLE en maak kans op een beautypakket t.w.v. 300 euro

En de winnaar van de #ellevalentijn wedstrijd is...@romantje! De pretty pink foto kon de volledige redactie van ELLE bekoren en levert haar een beautypakket t.w.v. 300 euro op.  Proficiat!

winnaarinstagram
Wil ook jij kans maken op zo'n mooie prijs? Haal dan als de wiedeweerga het modenummer van ELLE België in huis en laat je inspireren door de nieuwe trends uit het trenddossier! Fotografeer het maartnummer van ELLE België in de setting van je favoriete trend (seventies, denim, heerlijk wit,...) en laat je creativiteit de vrije loop! Zwier het resultaat met filter naar keuze op Instagram, tag @elle_belgie en gebruik de hashtag #ELLEtrends.

De leukste foto wordt beloond met een beautypakket t.w.v. 300 euro! Verder verschijnt je Instakiekje in het aprilnummer van ELLE België én op ELLE.be. De winnaar wordt verwittigd via Instagram op 20 maart 2015.