Fashion News: Wat je vandaag moet weten

Geüpdatet op 19 Februari 2015 door ELLE België
Fashion News: Wat je vandaag moet weten

covermannen2.jpg

Nieuwtjes uit modeland? Leve de mannen! Tom Ford brengt een tweede film uit, Calvin Harris verovert de wereld met zijn sixpack en Olivier Rousting gaat helemaal naakt. 

1) Tom Ford kondigt tweede film aan 

asingleman.jpg
foto's uit "A single man" © Pinterest

Tom Ford kondigt in een interview met Women's Wear Daily aan dat hij een tweede film zal regisseren. Zijn debuut "A single man" uit 2009 met in de hoofdrollen Julianne Moore en Colin Firth, wordt dan toch opgevolgd. Over zijn nieuwe film wil de ontwerper nog niet veel kwijt, behalve dat het een thriller wordt. Zijn oog voor compositie en zijn uitgebreide kleurenpalet, zoals we ons herinneren uit de eerste film, doen ons alvast verlangen naar de tweede.

2) Calvin Harris gaat topless voor campagne Emporio Armani 

Gisteren ontplofte het internet door de sixpack van Calvin Harris. De DJ/ Singer-song writer is de hottie die de nieuwste collectie van Emporio Armani mag promoten. Hij postte reeds in december een sneekpeak van de shoot op zijn Twitterpagina, maar sinds gisteren kunnen we alle zwart-wit plaatjes van de 31jarige hunk bewonderen. Calvin, we feel so close to you right now!

calvin-Harris2_glamour_17feb15_pr_b_960x1440-2
© Boo George voor Emporio Armani
Schermafbeelding 2015-02-18 om 16.46.13
© Twitter

3) Olivier Rousteing gaat uit de kleren

Eerder deze week ging ook Olivier Rousteing, hoofdontwerper van het modehuis Balmain, uit de kleren. Rousteing poseerde naakt voor de cover van het magazine Têtu. Op die manier wilde de ontwerper zijn vrije geest benadrukken. Rousteing volgt hiermee zijn bestie Kim Kardashian op.  Het nummer met de volledige fotoreportage van Rousteing ligt vanaf vandaag in de winkel.

Schermafbeelding 2015-02-19 om 14.33.03

 

(Stagiaire Babette Debouver)