Kendall Jenner voor Designers against AIDS

Geüpdatet op 17 Januari 2019 door ELLE België
Kendall Jenner voor Designers against AIDS

kendallenhond

Kendall Jenner poseert naast andere it-girls min of meer topless voor Designers Against Aids, een organisatie die meer bewustwording rond AIDS en HIV vraagt. 

Kendall Jenner, Cara Delevingne, Emily Ratajkowski en Gigi Hadid zetten dit weekend hun Fashion week agenda op pauze om een goed doel te steunen. Ze zakten af naar de Bookmarc store in New York om er t-shirts te signeren voor Designers Against AIDS.

lovemarc

Drie exclusieve t-shirst, ontworpen door Marc Jacobs, zijn bedrukt met foto's uit het dertiende nummer van LOVE Magazine, waarvan besties Cara en Kendall de cover sieren. Honderd unieke stuks vlogen meteen de deur uit dankzij een grote aankondiging op de sociale media van de meisjes (die samen meer dan 100 miljoen volgers hebben). Een strategische zet, want aandacht voor HIV en AIDS is helaas nog altijd nodig in hun leeftijdsgroep.

De opbrengst van de verkoop geeft Marc Jacobs integraal aan Designers Against Aids, een organisatie die internationale jongeren leert hoe zij hun creatief talent kunnen aanwenden om de wereld een beetje mooier te maken.

(Stagiaire Mathilde Van Hoof)