Bekijk hier de show van Tommy Hilfiger Live

Geüpdatet op 13 Februari 2015 door ELLE België
Bekijk hier de show van Tommy Hilfiger Live

covertommy

New York Fashion Week is volop bezig. Terwijl menig fashionista zich nestelt op een van de (front) rows heeft Tommy Hilfiger een verrassing voor wie de show niet in het echt kan meemaken: een live stream!

Vandaag zal Tommy Hilfiger om 11u, bij ons om 17u, zijn nieuwe herfstcollectie aan het grote publiek voorstellen. Deze collectie is naar eigen zeggen geïnspireerd op het American football thema met sweaters in hun authentieke driekleur –rood, wit, blauw- en met een verwijzing naar hun 30-jarig bestaan.

Meer nog: naar aanleiding van die verjaardag kunnen fans van zodra de look op de catwalk verschijnt zich een limited-edition V-hals sweater in bordeaux of lichtgrijs en een kleurrijke clutch aanschaffen. Bovendien hoeft niemand iets van de show te missen dankzij de live stream die hieronder te bekijken is.

Dat Tommy Hilfiger een social media fanaat is, wordt nog maar eens bewezen tijdens deze show door een heuse Twitter Mirror. Die wordt deze voorstelling voor het eerst tijdens New York Fashion week gebruikt om alle selfies, backstage foto’s en tweets met het publiek te delen. Wil je jouw mening delen? Tweeten kan naar @TommyHilfiger.

(Stagiaire Kiënta Martens)