North West steelt de show tijdens New York Fashion Week

Geüpdatet op 3 Oktober 2017 door Natalia Tjurina
North West steelt de show tijdens New York Fashion Week

north

North West laat van zich horen tijdens New York Fashion Week...

... letterlijk dan! Tijdens de show van Kanye West voor Adidas in New York zaten Kim en North naar goede gewoonte front row waar ze vergezeld werden door BFF's Jay-z, Beyoncé en Anna Wintour. Waar Kim braafjes naar de show zat te kijken, gehuld in een ietwat twijfelachtige outfit weliswaar, besloot North dat dit wel eens een goed moment was om haar keel open te zetten en de boel bijeen te janken.

© Reuters
© Reuters
north4
© Reuters

 

Uiteindelijk werd het gehuil zo erg dat Kim haar mini-me backstage moest meenemen. Vond ze de schoenen die vadertjelief voor Adidas had ontworpen dan zo slecht of waren het tranen van ontroering? Ach ja, het moet vast niet gemakkelijk zijn om in North Wests schoentjes te staan. Krijg je eerst een bonten jasje van ruim 3500 euro cadeau, moet je dan weer naar New York Fashion Week. Het leven is nu eenmaal niet fair, North!

north1

In ieder geval staat haar driftbui in schril contrast met het voorbeeldige gedrag van pakweg Harper Beckham die altijd keurig op de front row zit. Hier zetten we nog eens de schattigste celeb kindertjes op een rij. Smelten maar!

harper

Natalia Tjurina