We love: de sportcollectie van Hunkemöller

Gepubliceerd op 10 Februari 2015 door ELLE België
We love: de sportcollectie van Hunkemöller

cover

De gloednieuwe sportcollectie HKMX van Hunkemöller is er eentje voor modeliefhebbers én sportieve zielen. Een ruim gamma aan verschillende outfits laat je sporten in stijl.

Pronkstuk van de collectie is de sportbeha die het Duitse lingeriemerk aanbiedt in 3 verschillende ‘levels’. Level 1, met de push-up beha ‘The Game’ en de klassieker ‘The Rival’, is ideaal voor wie kleinere borsten heeft en minder intensieve sporten beoefent. Level 2 past perfect voor cupmaten B tot D en geeft extra steun bij matig intensieve sporten. In dit gamma: ‘The All Star’ en de ‘The Athlete’ met verstelbare bandjes. Voor wie zwaardere borsten heeft of een sport beoefent met een hoge intensiteit, biedt ‘The Pro’ sportbeha voldoende steun en comfort.

Naast beha’s zorgt Hunkemöller ook voor een ruim assortiment aan leggings, shorts, jasjes, yogabroeken en bijpassende tops uit sneldrogende en ademende stoffen in zwart met grijze, muntgroene en roze accenten. De collectie wordt afgewerkt met bijhorende accessoires zoals een waterfles, een armhoesje voor je iPhone, sokken en een sportzak om al je spullen op te bergen.

De volledige sportcollectie is te verkrijgen via de webshop of in de winkels van Hunkemöller. Prijzen variëren van € 6,99 voor de waterfles tot € 42,99 voor een jasje.

(Stagiaire Kiënta Martens)