Zien: Natalie Portman voor Miss Dior

Geüpdatet op 3 Oktober 2017 door Natalia Tjurina
Zien: Natalie Portman voor Miss Dior

Mis Dior

Bekijk hier het nieuwste campagnefilmpje van Miss Dior 'It's Miss, Actually' - geregisseerd door Anton Corbijn en met Natalie Portman in de rol van feministische runaway bride

Als jarenlange Dior-ambassadrice ken je Natalie Portman ongetwijfeld al als gezicht van de legendarische geur 'Miss Dior'. Deze geur werd al in 1947 gelanceerd als allereerste parfum van het modehuis en werd vernoemd naar Catherine, het zusje van oprichter Christian Dior en in diens ogen de belichaming van de übervrouwelijke 'New Look'.

Dit seizoen kruipt de bloedmooie Portman opnieuw in de huid van Miss Dior, al lijkt de Miss Dior van 2015 een pak geëmancipeerder dan voorheen. Fotograaf/regisseur Anton Corbijn mocht de opnames van het campagnefilmpje voor zijn rekening nemen en koos er bewust voor om Miss Dior een rauwer en feministischer kantje te geven, getuige de mix van zwart-wit- en kleurbeelden en de soundtrack 'Piece of My Heart' van Janis Joplin.

De prachtige jurk die het al even prachtige lijf van de actrice siert, werd handgemaakt in het Parijse atelier van Dior en is het resultaat van meer dan 600 (!) uur handwerk. Het kleed bestaat namelijk uit honderden stoffen bloemen die niet alleen met de hand werden uitgeknipt, maar ook nog eens met de hand werden geverfd in verschillende tinten wit en roze voor een subtiel ombré effect.

missd1
© Miss Dior
missd3
© Miss Dior
missd2
© Miss Dior

Bekijk hier de video:

https://www.youtube.com/watch?v=52Z5ob-6jNI

 

Natalia Tjurina