Fashion news: wat je vandaag moet weten

Gepubliceerd op 5 Februari 2015 door Natalia Tjurina
Fashion news: wat je vandaag moet weten

fashion news

Beyoncé lanceert haar eigen dieet, plus-size model Ashley Graham schrijft geschiedenis en Jessica Alba ontwerpt voor het goede doel.

Als het van Beyoncé afhangt, zien we er binnenkort allemaal flawless uit. De zangeres lanceerde deze week haar eigen maaltijdservice, gebaseerd op het veganistische dieet dat ze vorig jaar samen met manlief Jay-Z volgde. '22 Days Nutrition' werd door Beyoncé en haar personal trainer Marcos Borges ontwikkeld en gaat uit van het principe dat het 21 dagen kost om nieuwe, gezondere eetgewoontes aan te leren. De bedoeling is dat je via de website maaltijden besteld die dan aan huis worden geleverd. Of de maaltijden ook in België te bestellen zijn, is nog niet duidelijk.

Samen met juwelenontwerpster en goede vriendin Jennifer Meyer heeft Jessica Alba een ketting ontworpen voor het goede doel. De actrice toont hiermee dat ze een hart voor vrouwen en kinderen heeft. De opbrengst van de verkoop gaat namelijk integraal naar (Red), een organisatie die zich inzet voor medicatie voor HIV-positieve vrouwen die zwanger zijn. De ketting heeft een hartvormige hanger, volgens de actrice een perfect metafoor voor dit project. "Het is een simpel en elegant ontwerp dat vrouwen dicht op hun hart kunnen dragen," verklaart ze. De ketting komt in twee uitvoeringen waarvan de versie met ingelegde robijnen meteen goed is voor 27 maanden aan medicijnen. Bestellen kan je hier.

Ashley Graham heeft geschiedenis geschreven. De prachtige brunette is namelijk het eerste plus-size model ooit dat in Sports Illustrated komt te verschijnen. Graham zal later deze maand te zien zijn in het befaamde 'Swimsuit Issue' van het blad, meer bepaald in een campagne voor Swimsuits For All, een label voor badkleding in grotere maten. Toch merkwaardig voor een tijdschrift dat normaal gezien enkel met maatjes à la Bar Rafaeli en Gigi Hadid pronkt. Hoewel het slechts om een advertentiepagina gaat, is het toch al een kleine stap vooruit. En wie weet kunnen we Graham binnenkort ook op de cover bewonderen! Bekijk hieronder het campagnefilmpje:

Ex-topmodel Agyness Deyn en acteur Giovanni Ribsi - die je vooral kent als Phoebe's gekke broertje Frank Jr. in 'Friends' - geven er de brui aan. De twee leerden elkaar in 2012 kennen en verrasten vriend en vijand door al heel snel in het huwelijksbootje te stappen. Nu lijkt het er dus op dat hun huwelijk al even snel eindigt als het begon: Deyn en Ribsi zouden al sinds 28 december niet meer samen zijn en Ribsi zou vorige maand de scheiding aangevraagd hebben. Ach, single zijn met Valentijn heeft ook wel iets!

 

Natalia Tjurina