Agenda: Newplacestobe Festival in Gent

Gepubliceerd op 4 Februari 2015 door ELLE België
Agenda: Newplacestobe Festival in Gent

 

befunky_artwork.jpg

In Gent vindt het laatste weekend van maart het nieuwe Newplacestobe Festival plaats. Verwacht je aan een creatieve driedaagse waar meer dan twintig hotspots aan deelnemen. Een uitgestippelde route langs de hipste plekken van Gent, degustaties, coole totebags en een geheime cocktailbar in een oude kerk staan op het festivalprogramma.

De hotspotwebsite Newplacestobe.com is dé referentie geworden voor al wie zin heeft om de hipste insidersadressen als eerste te ontdekken. Je vindt er de nieuwste koffiebars, resto’s, hotels en shops. Het Newplacestobe Festival focust op zelfstandige ondernemers die innoveren met hun zaak. Of het nu gaat om zelfgemaakte confituur, de beste koffie naar hier halen of de wereld afspeuren naar de juiste kleding voor je winkel. Kortom, het is de uitgelezen kans op de hipste adressen van Gent te ontdekken.

Johan Martens Rewind

Het nieuwe kunstencentrumdepot in de Gouvernementstraat 7 in Gent wordt het vertrekpunt van het Festival. Hier kunnen de bezoekers een totebag ophalen met heel wat goodies zoals een uitgestippeld festivalparcours met alle deelnemende adressen, een opsomming van de unieke samenwerkingen tussen de hotspots, extra activiteiten zoals degustaties en uiteraard de geheime locatie van de speakeasy cocktailbar.

simonsays

De deelnemende adressen zijn onder andere: Rewind Store, Koperhuis, Simon Says, Elisa Lee, Paard Van Troje, Copyright, Ydee, Surplus en Les Filles et les Chiens.
Deelnemende hotspots zijn open van 10 tot 18 u. Het vertrekpunt (Gouvernementstraat 7 – 9000 Gent) is open van 9.30 u. tot 18 u.

Tickets voor het festival zullen te bemachtigen zijn bij de deelnemende adressen. Meer informatie over de deelnemerslijst komt u binnenkort te weten via www.newplacestobe.com

 (Stagiaire Mathilde Van Hoof)