De week van de liefde: DE Studio helpt je aan een lief!

Gepubliceerd op 1 Februari 2015 door Britt Valkenborghs
De week van de liefde: DE Studio helpt je aan een lief!

liefde

Single zijn met Valentijn, dat vind je toch maar niks? DE Studio helpt de dolende zielen. Op 10, 11 en 13 februari speelt hier immers 'De Verleiding' van Maarten Westra Hoekzema. Een leuke voorstelling waarin je leert hoe je de man of vrouw van je dromen moet versieren.

Na elke voorstelling zijn er bovendien ook gesprekken over liefde, relaties en daten. Naast jullie geliefde Love & Sex rubriek op elle.be, kunnen jullie dus voor een keertje ergens anders terecht voor nog méér liefdesadvies.

Deverleiding

Op dinsdag 10 februari gaat het over het zoeken naar liefde, het vinden van liefde en het vasthouden van liefde - en alle mogelijke manieren om de liefde om zeep te helpen. Heeft het zin om over de liefde na te denken? Of is het vooral een kwestie van voelen en hebben we er verder niets over te zeggen? Een gesprek tussen Stefaan Van Brabandt, de twijfelende filosoof van Canvas, en Jan Drost, schrijver van Het romantisch misverstand.

Op woensdag 11 februari wordt er wat meer uit de doeken gedaan over het houden van een lief en de betekenis van gevoelens. Een gesprek tussen Wim Helsen en Jan Geurtz, schrijver van Verslaafd aan liefde.

Op vrijdag 13 februari gaat het over professionele hulp bij het verleiden. Een gesprek van Julie Cafmeyer met datingcoach Konstantin Vodenitcharov.

Wie maar niet genoeg krijgt van al die liefde, kan ook op 14 februari terecht in DE Studio. Ze eindigen De Week van de Liefde  met Leave Us At dawn – Far l’Amore, een groot feest waar je alle geleerde technieken kan toepassen en een lief kan vinden.

Waar en wanneer:

DE Studio
Maarschalk Gerardstraat 4
Antwerpen 2000
www.destudio.com

op 10 februari om 20:00
op 11 februari om 20:00
op 13 februari om 20:00