In beeld: de mooiste front row looks van Paris Haute Couture Week

Gepubliceerd op 4 Februari 2015 door ELLE België
In beeld: de mooiste front row looks van Paris Haute Couture Week

cover

De prestigieuze Paris Haute Couture Week leverde weer betoverende creaties op, maar ook op de eerste rij spotten we bekende gezichten met al even bewonderenswaardige outfits. Een overzicht.

Natalie Portman daagde op met echtgenoot Benjamin Millepied en genoot zichtbaar van de show van Christian Dior in een eenvoudig zwarte oufit. Model Eva Herzigova koos dan weer voor iets opvallends. Zij combineerde een prachtige lange rode jurk met een klassieker van formaat: de camel coat.

Tijdens de show van Chanel viel vooral de verschijning van Caroline de Maigret ons op. Die kiest voor de ultieme Parisienne-look met oversized hemd en witte broek. Actrices Kristen Stewart en Razan Jammal pakken het klassieker aan met respectievelijk een schattig wit jurkje en een babyblauw ensemble.

Veel kleur langs de zijlijn bij Valentino dankzij de mantels van Laure Heriard Dubreuil en Sofia Sanchez Barrenechea. Dita Von Teese is haar verleidelijke zelf in een zwarte met kant afgewerkte jurk tijdens de show van Elie Saab. Rose McGowan kiest dan weer voor vintage bij Jean Paul Gaultier en Kristin Scott Thomas, gespot bij Armani Privé, gaat voor een mannelijke uitstraling dankzij de pantalon onder een stijlvolle witte blazer.

Bekijk alle looks hieronder.

Foto's via Getty Images

(Stagiaire Kiënta Martens)