M.A.C. lanceert collectie met blogster Julia Petit

Geüpdatet op 3 Oktober 2017 door ELLE België
M.A.C. lanceert collectie met blogster Julia Petit

 

INTROJULIAMAC

Het cosmeticamerk M.A.C lanceert een nieuwe collectie onder de naam: Julia Petit. Een exotisch en sprookjesachtige campagne die ons doet smachten alle productjes.

M.A.C staat er bekend om in zee te gaan met beroemdheden en beauty iconen. Wij kunnen het aantal samenwerkingen alvast niet meer op één hand tellen (denk aan Rihanna, Miley Cyrus, Lady Gaga). Ditmaal duikt het merk in zee met de Braziliaanse blogger Julia Petit.
Het beauty icoon en overigens it-girl van het moment wordt wereldwijd geadoreerd om haar beautylooks en is een fenomeen in haar thuisland Brazilië. Ze is ook presentatrice en heeft haar eigen tv-show, waar ze de inspiratie voor haar lijn ook haalde: "M.A.C. hanteert dezelfde principes als mij - de collectie is voor iedereen gemaakt - alle rassen, geslachten, leeftijden. Dat is waar mijn blog en tv-show voor staan."

juliajulia222

Het resultaat mag er wezen: een exotisch collectie geïnspireerd op sprookjesachtige urban landschappen van São Paulo, om de Braziliaanse bombshell in je boven te halen. We want!

juliamacmacjulia2macjulia1

Vanaf 19 maart 2015 is de collectie in geselecteerde M.A.C winkels te koop. Volg Julia op Instagram of bezoek haar website voor verdere informatie.

(Stagiaire Karima El bajaj)