Getest: je haren zelf kleuren met de Redken Color Rebel

Geüpdatet op 3 Oktober 2017 door ELLE België
Getest: je haren zelf kleuren met de Redken Color Rebel

http_blog.livecoiffure.com_wp_content_uploads_2014_11_Color_Rebel_Redken_1_21-11

Zin om te experimenteren met kleur in je haar? Redken brengt de Color Rebel op de markt voo iedereen die al eens houdt van een streepje kleur in zijn leven. Wij vonden dat het tijd was voor een test!

Color Rebel bestaat uit 5 verschillende kleuren, True Red, punchy coral, fushia pink, bright purple en gold shimmer, stuk voor stuk allemaal de moeite waard. Het gebruik ervan is eenvoudig en is bestendig tegen water, borstelen, föhnen of stijlen.

Hoe ga je te werk?
Voorbereiding: schud goed voor gebruik! Draai de dop in de richting van de pijlen tot de spons met kleur doorweekt is.
Bereid het haar voor: pas Color Rebel toe op gereinigd haar. Dus geen lokken waar al olie/producten op werden aangebracht.
Aan de slag: span het haar voorzichtig op en breng Color Rebel aan met een vloeiende beweging. Begin met een dunne laag (je kan steeds meer toevoegen om de kleurintensiteit te versterken) maar overdrijf niet.
Droog (of brush) je haar: Color Rebel droogt snel maar je kan eventueel drogen met de haardroger.

redkenINTRO

Mijn ervaring?
Ik opteerde voor het kleurtje: Puked Up Pink, al heb ik wel wat moeten oefenen eer ik het product kon aanbrengen met de juiste dosis. Let er wel op dat je na het aanbrengen direct je haar droogt met de stijltang of droger want anders maak je vlekken. Na 3 wasbeurten is de kleur weer verdwenen.

De truc? Breng zo weinig mogelijk kleur aan en test dit eerst even uit op een dunne lok vooraleer je dikkere lokken onder handen neemt. De producten zijn niet geschikt om je volledige coupe mee te kleuren, daarvoor breng je best een bezoekje aan je kapper. Het eindresultaat mag er wel wezen!

Steal the look!
redkenstealthelook

De Italiaanse bloggerfenomeen Chiara Ferragni is sinds kort de ambassadrice voor het merk. Ontdek welke haar favoriete kleuren zijn en laat je inspireren!

Verkoopprijs: 20 ml €19

(Stagiaire Karima El bajaj)