WE LOVE: de kindercollectie van Marni

Geüpdatet op 23 Januari 2015 door ELLE België
WE LOVE: de kindercollectie van Marni

Marnicover.jpg

Voor het komende herfst- en winterseizoen dook de ontwerpster van Marni in de stoffenkoffer. Resultaat: leuke prints, veel kasjmier, fijne wol en klassieke snits uit mama’s kleerkast.

De kindercollectie van Marni voor de herfst en winter van 2015 belooft veel moois voor modebewuste meisjes van vier tot veertien jaar. Klassieke volwassen stukken zoals rolkraagtruitjes en een manteltje worden afgewisseld met sportieve alternatieven in vrolijke prints. Polkadots, bloemetjes en strepen zijn rijkelijk aanwezig op A-lijn rokjes, jurkjes en bloesjes.

06 - MARNI FW 15-16. Collection for girls 03 - MARNI FW 15-16. Collection for girls

Kasjmier zwaait de plak in de collectie: gecombineerd met extra fijne wol zijn er truien, tweekleurige leggings, handschoenen, hoedjes en kraagjes verkrijgbaar. Een mix met denim zorgt voor zachte oversized bloesjes en een stoere boyfriend jeans.

De collectie werd afgewerkt met leuke accessoires. Keuze uit zowel sokken, kousen, mutsen, sjaals als een draagtas, rugzak en een set broches.

04 - MARNI FW 15-16. Collection for girls 02 - MARNI FW 15-16. Collection for girls 01 - MARNI FW 15-16. Collection for girls 05 - MARNI FW 15-16. Collection for girls

(Stagiaire Kiënta Martens)