Vrouwenzender TLC komt naar Vlaanderen

Geüpdatet op 3 Oktober 2017 door ELLE België
Vrouwenzender TLC komt naar Vlaanderen

tlccover

Zet de popcorn maar al klaar en zorg dat de wijn koud staat want binnenkort heb we weer een goede reden om uren voor de buis te hangen: TLC, ’s werelds grootste vrouwenzender komt naar ons land!

Zet in je agenda: maandag 30 maart om 17u. Want dan lanceert Discovery Networks Benelux de bekende vrouwenzender TLC in de Vlaamse huiskamers. De zender wordt vanaf dan onderdeel van het digitale basispakket van Telenet (kanaal 17) en het basisaanbod van Proximus (kanaal 215 in de Entertainment-sectie).

TLC is de zender bij uitstek voor vrouwen van 18 tot 44 jaar die houden van een stevige portie reality-tv met de nodige drama, ontroerende verhalen, onbekende subculturen en ongekende creativiteit. Programma’s als ‘Cake Boss’, over bakken, ‘Say Yes To The Dress’, over de zoektocht naar de perfecte trouwjurk, ‘LA Ink’ over vrouwen en tatoeages en ‘Braeking Amisch’ over vijf strenggelovige jongeren die avontuur zoeken in New York passeren onder meer de revue.

Programma’s opnemen of doorspoelen is geen overbodige luxe want de zender wisselt programma’s af met Nederlandstalige promo’s en commercials.

(Stagiaire Kiënta Martens)