3 producten voor een perfecte huid

Geüpdatet op 3 Oktober 2017 door Laure Vandendaele
3 producten voor een perfecte huid

makeupskin

Het geheim van een geslaagde make-uplook? Een ogenschijnlijk perfecte huid. Het geheim van een perfecte huid? Deze drie hulpmiddeltjes.

Voldoende slapen, veel water drinken, genoeg bewegen en een gezond dieet zouden wonderen moeten doen voor je huid. Laat je glanzende teint je alsnog in de steek, kan je nog steeds een beroep doen op deze make-upproducten.

3 X nieuw in de beautyafdeling

FACE TOUCH UP PALETTE van BOBBI BROWN

Schermafbeelding 2015-01-21 om 13.20.29
Compact meeneempalette met Bobbi's bestsellers 'corrector', 'creamy concealer', 'skin foundation stick' en het 'sheer finish pressed powder'. De vier producten zijn perfect samen of apart te gebruiken.

Hoe?

Neutraliseer donkere kringen met de corrector, breng aan met je vingers of gebruik een borstel met zachte haren. Breng een dun laagje Creamy Concealer aan over de corrector en blend beide producten samen met je vingers. Fixeer met het poeder om te voorkomen dat het product tussen de fijne lijntjes onder je ogen kruipt.
Egaliseer de rest van je gezicht met de Skin Foundation Stick die je aanbrengt met je vingers, een sponsje of een penseel.

Face Touch Up Palette - € 43,50

 

1/

STUDIO CONCEAL & CORRECT VAN M.A.C COSMETICS

concealcorrect
De noden van je huid zijn elke dag anders. De ene dag heb je een puistje dat gecamoufleerd moet en de dag erna stellen de donkere kringen onder je ogen je voor een uitdaging. Dé manier om de 'no make-uplook make-uplook' onder de knie te krijgen is om je gezicht goed te bestuderen en alle oneffenheden, roodheden of verkleuringen één voor één weg te werken. Smeer dus geen dikke laag foundation over je hele gezicht maar stip alle oneffenheden afzonderlijk aan met een product uit het  nieuwe Conceal & Correct-gamma van M.A.C. Blend het product uit het palette met complementaire kleuren of de hooggepigmenteerde sticks zorgvuldig in de huid voor een natuurlijk resultaat.

Alle producten van het Studio Conceal and Correct-gamma zijn vanaf februari verkrijgbaar.

Studio Finish Concealer duo - € 29,00
Studio Conceal and Corrector duo - € 21,00

 

2/

CC QUAD van & OTHER STORIES

15 euro - SI 13 48 0208111 001 BY 8 1 R1
Het CC Quad bevat alle kleurtjes die je nodig hebt om verkleuringen van de huid te neutraliseren. Corrigeer donkere kringen, puistjes of roodheden voor je je foundation aanbrengt. Hoe beter de basis van je huid is, hoe minder foundation je nodig hebt met een natuurlijker resultaat als gevolg.

Geel - licht donkere kringen op en camoufleert gekleurde adertjes
Oranje - neutraliseert blauw en verbergt donkere kringen
Groen - verdoezelt roodheden en puistjes
Paars - doet een vale teint herleven

CC Quad van & Other Stories - € 15,00