David Beckham maakt collectie fashion basics

Gepubliceerd op 20 Januari 2015 door ELLE België
David Beckham maakt collectie fashion basics

cover

Na verschillende collecties en geruchten dat er misschien een einde zou komen aan de samenwerking tussen David Beckham en H&M, kunnen wij met zekerheid zeggen dat er een fonkelnieuwe samenwerking op tafel ligt. Wat zeggen we, twee zelfs!

Sport- en stijlicoon David Beckham lanceert in het voorjaar van 2015 twee nieuwe collecties voor hem: Modern Essentials selected by David Beckham (een selectie door de man zelf uit de H&M’s Modern Essentials-collectie) en, wegens succes verlengd, een nieuwe Bodywear-collectie. Uiteraard showt de hunk ook nu weer zelf de stuks voor de campagne.

De Modern Essentials-collectie zal bestaan uit een reeks onmisbare basics gaande van een linnen bomberjack, een denim jacket, een poloshirt en het perfecte witte overhemd en zelfs een strak gesneden linnen colbert. Van een flinke stijlinjectie gesproken.

Het campagnefilmpje van de Modern Essentials-collectie werd ingeblikt door regisseur Marc Forster, een van Beckhams favorieten en bekend van onder meer Finding Neverland, The Kite Runner en Quantum of Solace. Bekijk alvast hoe het er achter de schermen aan toe ging.

Nummer twee is een nieuwe Bodywear-collectie die als perfecte comfortstukken kunnen doorgaan. In marineblauw, gemêleerd grijs en gebroken wit biedt de lijn onder meer henleyshirts, shirts met raglanmouwen en een jersey vest.

Beide collecties zijn vanaf 5 maart wereldwijd in de H&M-winkels en online verkrijgbaar.

(Stagiaire Kiënta Martens)