5X beautytips voor een mondeling examen

Geüpdatet op 3 Oktober 2017 door ELLE België
5X beautytips voor een mondeling examen© June Sight
© June Sight
© June Sight

De examens lopen ten einde en de vele slapeloze nachten hebben hun tol geëist. Oververmoeidheid, ongecontroleerde emotionele uitbarstingen, puistjes en giga wallen. Maar maak je geen zorgen, met enkele simpele beautytips lijkt het alsof je uren geslapen hebt en zie je er stralend uit voor je laatste examens.

1. Concealer
Concealer is een must voor elke examenperiode want die wallen verdwijnen helaas niet vanzelf. Skip foundation en breng concealer aan waar nodig. Zo zijn niet alleen je wallen maar ook die vervelende stresspuistjes meteen verdwenen.

2. Mascara
Een beetje mascara doet wonderen. Als je geen tijd hebt voor oogschaduw, breng dan tenminste enkele laagjes mascara aan. Het zorgt niet alleen voor vollere wimpers, maar opent ook je blik.

3. Cream Blush
Een cream blush kan je zowel op je wangen als lippen aanbrengen. Alsof je een frisse wandeling achter de rug hebt.

4. Droogshampoo
Een vettige coupe tijdens de examens, we kennen het allemaal. Het haar voelt zwaar aan, hangt in sliertjes bij elkaar en plakt vormloos tegen je hoofd. Een snelle oplossing om je haar weer in model te krijgen is droogshampoo. Heb je echt geen tijd om droogshampoo te gebruiken? Draag je haar dan in een nonchalant knotje of een elegante fishtail braid.

5. Koortsblaajes
Na enkele slapeloze nachten en een grote portie stress durven er al eens vervelende koortsblaasjes opduiken. Eenmaal de de blaasjes zich gevormd hebben kan je er helaas niets meer aan doen. Een opkomende koortsblaas kan je gelukkig wel nog verdrijven. Droog het snel uit door er ISO-betadine gel op te smeren of een ijsblokje tegen te houden.

(Stagiaire Mathilde Van Hoof)