Agenda: Buurtjongens

Gepubliceerd op 17 Januari 2015 door Britt Valkenborghs
Agenda: Buurtjongens

Buurtjongens

Nog een gaatje vrij in je agenda dit weekend? Breng dan zeker een bezoekje aan 'Buurtjongens'. Een tentoonstelling van de beloftevolle fotografe Sien Josephine Teijssen en grafisch ontwerpster Stephanie Specht waarbij bekende Vlaamse én Nederlandse mannen in hun 'hood' — weg van alle glitter & glam — werden gefotografeerd. 

Onder anderen Tom Barman, De Jeugd van Tegenwoordig, Matteo Simoni, Lefto en Adam Cohen kan je tijdens deze expo in hun natuurlijke habitat zien. Een plek waar ze helemaal in hun element zijn. Bij hen thuis, aan het werk in hun studio of atelier, midden in het groen, op een dakterras, op een boot of in een speeltuin... You name it.

Buurtjongens

Grafisch designer Stephanie Specht gebruikte de techniek van layered graphics om een extra dimensie aan elk werk te geven. Het resultaat werd voor het eerst getoond op 15 januari 2015  in de recent geopende ruimte 'Paris, Texas Antwerp' in Antwerpen, maar ook jij kan dit weekend nog een kijkje gaan nemen op deze bijzondere expositie. De expo is nog vrij te bezoeken op zaterdag 17 en zondag 18 januari, telkens tussen 13 en 17u.

LOCATIE EXPO
Paris, Texas Antwerp
St. Pietersvliet 6, 2000 Antwerpen