Fashion news: wat je vandaag moet weten

Gepubliceerd op 15 Januari 2015 door Natalia Tjurina
Fashion news: wat je vandaag moet weten

fashnewsGigi Hadid is het nieuwe gezicht van Maybelline, Miley Cyrus gaat opnieuw naakt en John Galliano geeft Maison Martin Margiela stiekem een nieuwe naam. 

Gigi Hadid mag het nieuwe jaar inzetten als gezicht van beautymerk Maybelline. Bravo! Hiermee treedt ze in de voetsporen van BFF Kendall Jenner die een contract scoorde bij die andere beautygigant, Estée Lauder. Gigi, die overigens zelf al járen zweert bij Maybelline’s SuperStay 24HR Concealer, maakte het nieuws zelf bekend via Instagram met een leuk filmpje. De eerste campagnebeelden staan gepland voor oktober. Het model toont zo nog maar eens dat ze niet voor niets in ons lijstje van favoriete it-girls van 2015 staat.

LEES OOK: Model onder de loep - Gigi Hadid

Dat Miley Cyrus al eens graag provoceert, bewijst haar Instagram feed. Die staat zo vol van de marihuana referenties dat je jezelf bijna high scrollt. Deze keer is Miley helemaal talk of the town door een reeks weinig verhullende foto's die ze online gezwierd heeft. De kiekjes zijn backstage beelden van haar shoot voor V Magazine en zijn van de hand van haar goede vriend Cheyne Thomas. Benieuwd hoelang Instagram's tepelbrigade de beelden zal laten staan... #freethenipple

In nog meer Cyrus nieuws is de jongere broer van Miley, Braison, sinds december samen met Christina Schwarzenegger. Inderdaad, de zus van Patrick Schwarzenegger a.k.a. de vriend van Miley. Kan je nog volgen? Dat maakt Miley en Braison niet alleen broer en zus, maar ook schoonbroer en schoonzus. Dat de familiefeestjes daar helemáál gezellig worden.

De voorbije week stond helemaal in het teken van John Galliano's terugkeer naar de catwalk en zijn eerste collectie voor Maison Martin Margiela. Pardon, Maison Margiela. Galliano ging dezelfde toer op als zijn collega Hedi Slimane en gaf het modehuis prompt een nieuwe naam. Die nieuwe naam stond al te pronken op de uitnodigingen, maar in alle anticipatie naar de langverwachte collectie ging dit nieuwtje onopgemerkt voorbij.

Sinds een paar dagen kan je doodleuk LOL'en met Kate Middleton, Duchess of Cambridge. @BritishMonarchy, de overkoepelende twitteraccount van het Britse koningshuis, lanceerde eerder deze week een gloednieuwe account voor 'The Duke and Duchess of Cambridge and Prince Harry'. Of je ook effectief bij @KensingtonRoyal terecht kan voor styling tips van Kate en updates over de avonturen van kleine George, dat betwijfelen we. Maar hé, dromen mag.

Natalia Tjurina