Krokante chocolade

Geüpdatet op 13 Januari 2015 door ELLE België
Krokante chocolade
Met ‘De Recepten van L’Atelier’ steekt Nestlé de studentenhaver in een heel nieuw jasje. Het resultaat: een nieuwe generatie artisanale chocoladetabletten, delicaat bestrooid met hele vruchten en noten...
Om samen heerlijk bij weg te smelten op Valentijnsdag!

‘De Recepten van L’Atelier’ van Nestlé zijn het product van pure passie. De inspiratie werd gehaald uit de studentenhaver, een welbekende referentie bij de artisanale chocolatiers, en brengt een smaakervaring aan het licht die niemand onverschillig laat.
Bovendien is de oorsprong van de cacao gecertificeerd. De vier smaken betoveren de smaakpapillen en de originele verpakking in papier doet alvast watertanden. Geraffineerd en verrukkelijk: deze blokjes van pure of melkchocolade, gevuld met hele stukjes fruit en noten van een superieure kwaliteit, werden in artisanale stijl verwerkt. Uniek, verleidelijk en onweerstaanbaar!

Verantwoord snoepen met het Nestlé Cacao Plan!

De tabletten van ‘De Recepten van L’Atelier’ zijn zonder toegevoegd aroma’s en bevatten alleen cacaoboter van cacaobonen uit Oost-Afrika en het Afrikaanse evenaarsgebied, waarvan de kwaliteit en herkomst zijn gecertificeerd. Met haar Cacao Plan verbindt Nestlé zich ertoe om verantwoord cacao te verbouwen en, door middel van opleidingen, de levensomstandigheden van de boeren te verbeteren. Voor de kinderen staan verschillende onderwijsprojecten op het programma.
Kortom, een smakelijk samenvloeien van de chocolade-expertise van Nestlé, de authenticiteit van de cacaobonen, het Cacao Plan en het sociaal engagement van het merk.