Fashion news: wat je vandaag moet weten

Gepubliceerd op 9 Januari 2015 door Natalia Tjurina
Fashion news: wat je vandaag moet weten

fashionnews

Anna Wintour onthult het thema van het Met Gala, Jonathan Anderson is het nieuwste jurylid voor de LVMH modeprijs en Cara Delevingne scheert haar lokken af (!). 

Het Met Gala is zowat dé populariteitsbarometer: enkel de crème de la crème uit de mode-, film- en muziekwereld mag op een uitnodiging van gastvrouw Anna Wintour rekenen. Het gala zal doorgaan op 4 mei in het Metropolitan Museum of Art in New York en naar goede gewoonte kiest Wintour ook dit jaar het thema van de avond. Deze keer wordt dat 'Chinese Whispers', helemaal in lijn met de tentoonstelling 'China through the Looking Glass' die enkele dagen later van start gaat. Benieuwd hoe dit oosters getinte thema zich zal vertalen in de rodeloperlooks.

Cara Delevingne bewijst weer maar eens dat ze een eigen willetje heeft en verrast ons met een nieuw 'folietje'. Geen tatoeage deze keer, wel een gewaagd kapsel. Zo liet Cara niet de schaar, maar het scheermes in haar wilde haren zetten. Echt vernieuwend is de look jammergenoeg niet, want onder andere Cassie, Rihanna en collega-model Alice Dellal deden het haar al (jaren geleden) voor. Wat vind jij, hot of not?

Exclusive... Kendall Jenner & Cara Delevingne Go Hiking At Runyon Canyon Park

Eind juni reikt LVMH voor de tweede keer de modeprijs uit. Hiervoor doet de groep een beroep op een indrukwekkende jury die bestaat uit Karl Lagerfeld, Raf Simons, Phoebe Philo, Humberto Leon & Carol Lim, Riccardo Tisci, Marc Jacobs en Nicolas Ghesquière. Dit jaar mag ook Jonathan Anderson zich bij die jury voegen. Anderson runt niet alleen zijn eigen label J.W. Anderson, maar is ook creatief directeur bij het LVMH modehuis Loewe. Vorig jaar mocht de Canadese ontwerper Thomas Tait met de allereerste LVMH modeprijs naar huis.

Op Instagram wakkert Kylie Jenner opnieuw geruchten over plastische chirurgie aan. Deze keer gaat het niet om haar volle lippen, maar is het punt van kritiek iets lager gelokaliseerd, namelijk ter hoogte van haar boezem. Zo postte ze een selfie waarin ze te zien is met een diepe decolleté, waarbij haar borsten een pak groter lijken dan gewoonlijk. Daarnaast krijgt de socialite ook bakken kritiek over zich heen omdat de foto veel te sexy en dus ongepast zou zijn voor een 17-jarige. Uiteraard ontkent Kylie enige chirurgische ingreep en wijt ze haar grotere cupmaat aan het feit dat ze eindelijk volwassen wordt. Ach, controverse is nooit ver weg bij de Kardashian-Jenners.

kylieig
© Instagram

Natalia Tjurina