Nieuw in Antwerpen: Broke Bikes Deli pop-up store

Geüpdatet op 3 Oktober 2017 door ELLE België
Nieuw in Antwerpen: Broke Bikes Deli pop-up store

bike

Zelf de onderdelen van je fiets kiezen en ze dan voor je neus in elkaar laten steken, dat is het concept van The Broke Bikes Deli. Na zo’n kleine drie jaar online te zijn, openen de bedenkers hun eerst pop-up store.

Broke Bikes is het originele initiatief van Bram, Bart en Lenny. In de zomer van 2012 lanceerden ze een webshop waar geïnteresseerden een volledig gepersonaliseerde fiets kunnen bestellen. Dit jaar besluiten de makers om een pop-up store te openen in hartje Antwerpen.

Modewalhalla de Nieuwe Natie in de Nieuwe Gaanderij zal het decor vormen van de winkel die van 16 januari tot 31 maart open zal zijn. Bij het binnenkomen hoef je enkel de onderdelen in je favoriete kleuren te kiezen en de winkel doet de rest. Met een drankje in de hand kan je zelfs ter plaatse zien hoe je fiets in elkaar wordt gestoken. Prijskaartje? Zo’n 449 euro.

De makers laten op hun website expliciet weten dat de fietsen zowel voor mannen als voor vrouwen zijn al kunnen de dames best wel elke keer een broek dragen. The Broke Bikes Deli is van dinsdag tot zaterdag en op koopzondagen open telkens van 10u tot 19u en ligt in de Nieuwe Gaanderij, Huidevettersstraat 40, 2000 Antwerpen.

(Stagiaire Kiënta Martens)