Jessica Biel kan buik niet langer verbergen

Geüpdatet op 3 Oktober 2017 door Laure Vandendaele
Jessica Biel kan buik niet langer verbergen

Premiere Of Tribeca Film And Well Go USA's "The Truth About Emanuel" - Arrivals

Een beeld zegt vaak meer dan 1000 woorden. Hoewel Jessica Biel haar vermeende zwangerschap nog steeds niet bevestigd heeft, lijken nieuwe foto's de komst van de Timberbielbaby alleen maar te bevestigen.

De geruchten dat Jessica Biel en Justin Timberlake samen een kind verwachten, doen intussen al maanden de ronde. Het succesvolle koppel heeft het nieuws nog steeds niet officieel bevestigd maar Justins ex-collega Joey Fatone was iets loslippiger. De voormalige *NSync'er verklaarde enkele weken geleden al een tijdje op de hoogte te zijn van Biels zwangerschap. ‘Justin vertelde me het nieuws al een poosje geleden maar ik hield het voor mezelf. Nu mag ik er eindelijk over praten!’ , aldus Fatone in het Amerikaanse blad In Touch.

Heuglijk nieuws dat recente foto's van Jessica eindelijk lijken te bevestigen. De 32-jarige actrice, die het de afgelopen maanden opvallend rustig hield, kan haar groeiende babybuik ondanks wijdvallende tops en verhullende jasjes niet langer verbergen.

Hoewel Jessica, er nog steeds geweldig uitziet, kan haar casual positiekleding voorlopig niet tippen aan de onberispelijke zwangerschapsgarderobe van kersverse mama Blake Lively. Nu die tot de eventuele komst van baby nummer twee niet meer op de rode loper verschijnen, hopen we dat Biel de fakkel van waanzinnig stijlvolle mama-to-be alsnog over neemt. Toch vinden we eigenlijk dat er niets mis is met de comfortabele en relaxte outfits van Biel, zeker als je weet dat Mollie uit 'Look Who's Talking' tot een van onze stijliconen behoort!