Stromae staat op Coachella

Gepubliceerd op 7 Januari 2015 door Laure Vandendaele
Stromae staat op Coachella

stromaecouv

Het gaat goed met de carrière van onze nationale trots Stromae. De Brusselaar belandde op de affiche van het Californische muziekfestival Coachella. Alors on danse van contentement.

Ook in 2015 reist het strikje van Stromae tot in de Verenigde Staten. Na eerdere optredens in New York, Seattle, Portland en Oakland zal de Brusselaar binnenkort het podium van muziekfestival Coachella in Californië bestijgen. Stromae geeft op 12 april het beste van zichzelf tijdens de eerste luik van het twee weekends durende spektakelfestival.

Terwijl de grootste namen uit de muziekwereld op het podium staan, transformeert de weide tot een speeltuin voor de duizenden festivalgangers, waaronder naar goede gewoonte heel wat mooie, hippe beroemdheden te spotten zijn. Naast Stromae zullen onder meer ook Jack White, Drake, Tame Impala, AC/DC, Florence and the Machine, David Guetta en Alt-J het podium bestormen.

Toegangstickets voor het eerste weekend zijn al lang de deur uit maar wie een flinke nieuwjaarscent gekregen heeft, kan hier nog tickets mét shuttle service bestellen.