Cameron Diaz stiekem getrouwd

Geüpdatet op 3 Oktober 2017 door Isabelle Vander Heyde
Cameron Diaz stiekem getrouwd

cameron diaz

Het regent verrassingen vanmorgen: niet alleen blijkt Blake Lively mama te zijn geworden op Oudejaar, ook Cameron Diaz heeft wat te vertellen. De 42-jarige actrice gaf vannacht immers haar jawoord aan Benji Madden.

Hollywood verloor deze zomer aan George Clooney haar meest verstokte vrijgezel en neemt vanmorgen ook afscheid van haar meest hardnekkige bachelorette. Cameron Diaz’ liefdes-CV is op z’n minst gezegd indrukwekkend, al kreeg geen enkele hartenbreker -van Justin Timberlake tot Jared Leto- haar voor het altaar. Iets waar de 35-jarige rocker Benji Madden vreemd genoeg wel in slaagde.

De twee stapten gisterenavond dus in het huwelijksbootje in het bijzijn van een reeks beroemde vrienden. Drew Barrymore, Nicole Ritchie (Diaz’ kersverse schoonzus) en Chymene Diaz (de zus van de bruid) fungeerden als bruidsmeisjes. Reese Witherspoon, Samanta Ronson en Gwyneth Paltrow vrolijkten de rest van de ceremonie op. Die laatste ging door in de tuin van Diaz’ villa in Beverly Hills. Het kersverse koppel liet ondertussen via een officiële woordvoerder weten „dolgelukkig te zijn om dit avontuur samen onze vrienden en familie aan te gaan”.

En nu maar hopen op een foto van de bruidsjurk, deze looks geven ons alvast een ideetje: