De soldenadressen van de ELLE redactie

Geüpdatet op 3 Oktober 2017 door Anne Poelmans
De soldenadressen van de ELLE redactie

solden

De solden: een nachtmerrie voor het winkelpersoneel maar hoogdagen voor menig fashionista. Kies je adressen zorgvuldig uit, de soldenperiode is immers het moment om dat designerjasje op te kop te tikken. Op de redactie van ELLE hebben we zo onze favoriete adressen om onze slag te slaan:

Anne
Anne (coördinator ELLE.be)

 

 

 

 


Rio in Gent
-> de juwelen, schoenen en handtassen van Saint Laurent Paris, Marni, Proenza Schouler, Maison Michel, Stella McCartney en Valentino.
Graanmarkt 13 in Antwerpen -> de kleding, juwelen, accessoires en schoenen van Isabel Marant, Marni, Cédric Charlier, MSGM, Forte Forte en By Bernadette
Renaissance in Antwerpen -> de kleding van Alexander Wang, Moschino, Isabel Marant, Proenza Schouler, etc.

1/

Isabelle (wed redacteur)
Isabelle (wed redacteur)

 

 

 

 

 
Sketch in Knokke -> designerlabels als Valentino, Proenza Schouler, Céline, 3.1 Phillip Lim, Stella McCartney, Victoria Beckham,
& Other Stories in Brussel -> tijdens de solden wel heel erg betaalbaar en toch goede kwaliteit. Vaak vind je er specialere stukken.
Smets in Brussel -> ideaal om enkele feestelijke jurkjes op de kop te tikken of om enkele degelijke basics te kopen. Designerlabels als Givenchy, Isabel Marant, Saint Laurent Paris, etc!

2/

Claire: beauty editor
Claire (beauty editor)

 

 

 

 

 

APC in Antwerpen -> tijdens de solden zijn de stuks eindelijk betaalbaar. Pluspunt aan dit label is dat het tijdloos is en dat de kwaliteit uitstekend is.
Urban Outfitters (online) -> interessant omdat je veel stuks kan bestellen, thuis kan passen en alles wat niet goed is breng je gewoon terug naar de winkel. Je krijgt sito presto je geld terug.
Swedish Hasbeens (online) -> vaak doet deze site mega solden, dus het ideale moment om eens een specialer paar schoenen uit te kiezen

3/

Carolien (redacteur/styliste)
Carolien (redacteur/styliste)

 

 

 

 

 
Stijl in Brussel -> hier kan je de grote Belgische designers op de kop tikken. Vaak kan je hier supersolden terugvinden, zoals schoenen van A.F. Vandevorst voor € 150
Net-a-porter.com (online) -> designerstukken waar je altijd over droomde worden bereikbaar
Monki (online) -> tijdens de solden kan je hier stukken kopen aan € 3. Waanzin.