10 beautylooks van New York Fashion Week

Gepubliceerd op 12 September 2013 door Laure Vandendaele
10 beautylooks van New York Fashion Week

NYFWBeauty

Tijdens fashion week worden niet enkel de modetrends van volgend seizoen op de pers en inkopers (en dankzij het internet meteen al op de rest de wereld) losgelaten. Ook beautylovers kunnen tijdens het modefeest in New York, Londen, Milaan en Parijs maar beter geconcentreerd naar de modellen op de catwalk turen.

Tijdens deze periode drukken make-upartiesten (en merken) alvast hun stempel op de beautytrends van volgend seizoen. Alles wat hot and happening wordt in de wereld van lipstick en mascara  hangt nu al op de frisse gezichtjes van de piepjonge modellen.

Met nog drie modeweken voor de boeg is het een beetje vroeg om de nieuwe make-uptrends op te lijsten. Toch hebben we een vermoeden dat we de ogen volgende zomer maar beter 'nude' houden en we winterse lipsticks in besjestinten wat langer in het make-uptasje mogen laten zitten. Grote uitzondering was Marc Jacobs by Marc Jacobs. De Amerikaanse ontwerper stuurde zijn modellen met helblauwe oogschaduw de catwalk op. Hopelijk wordt hij niet de uitzondering die de regel bevestigd. Ook dit blauwtje lopen we immers niet.

10 beautylooks van New York Fashion Week

1/

ZAC POSEN

ZacPosen
Zac Posen

2/

TORY BURCH

ToryBurch
Tory Burch

 

3/

REBECCA MINKOFF

RebeccaMinfokk
Rebecca Minkoff

 

4/

NICOLE MILLER

NicoleMiller
Nicole Miller

 

5/

MARCHESA

Marchesa
Marchesa

 

6/

MARC BY MARC JACOBS

MarcbyMarcJacobs
Marc by Marc Jacobs

 

7/

JEREMY SCOTT

JeremyScott
Jeremy Scott

 

8/

CAROLINA HERRERA

Herrera
Carolina Herrera

 

9/

DKNY

DKNY
DKNY

 

10/

ALTUZARRA

Altuzarra
Altuzarra