Nieuwe Kardashian baby op komst

Geüpdatet op 3 Oktober 2017 door Isabelle Vander Heyde
Nieuwe Kardashian baby op komst

kardashian baby

Althans, dat is wat de familie zelf laat uitschijnen. Waarheid of reclamestunt? Het is nooit helemaal duidelijk met onze favoriete reality clan…

De feiten: gisterenavond werd een preview vrijgegeven van het nieuwe Keeping Up With The Kardashians seizoen -inderdaad, er komt een nieuwe portie aan, Kanye zal het niet graag horen… Naast flitsen van de gebruikelijke familiedrama’s krijg je er ook vliegensvlug beelden te zien van Kim bij de dokter, een positieve zwangerschapstest én een verstomde Khloé. Fans verzamelden de sneak peeks alvast voor je:

Schermafbeelding 2015-01-05 om 13.17.32 Verwacht één van beide dames in 2016 een kindje? Gaat het om een grap? Wordt Kendall tienermoeder? Gaat Kourtney voor baby nummer 4? Wist momager Kris haar kleurrijke familie via één of ander bizar wetenschappelijke experiment alsnog uit te breiden?

Heel wat vragen, weinig antwoorden -iets zegt ons dat komend seizoen voor opheldering zal zorgen (en dat dit akkefietje de kijkcijfers heel veel deugd zal doen…).