5 x nuttige apps voor tijdens de solden

Geüpdatet op 3 Oktober 2017 door Christin Ho
5 x nuttige apps voor tijdens de solden

shoppen1
Deze soldenperiode geen braspartijen, onnodig getrek of ellenlange rijen aan de kassa's dankzij deze nuttige apps. 

1. Met Snapette kan je je aankopen tijdens de solden bijhouden. Het is niet alleen handig om je budget in het hoog te houden, ook kan je je soldekes delen met anderen en de afgeprijsde kledingstukken van anderen bekijken. Spot je iets leuk? Dan kan je via de app snel te weten komen waar het stuk werd gekocht en voor welke prijs. Er worden ook kortingscodes gedeeld voor online shoppers.

2. Dankzij ShopStyle wordt het gemakkelijk om vanuit je bed op zoek te gaan naar koopjes. Kledingstukken van de grootste online shops worden verzameld op één plek. Zoek op naam van een ontwerper, sorteer op koopjes en doe je aankopen met een klik.

3. Level Money is je persoonlijke boekhouder. Geef aan wat je maandelijks inkomen is en het bedrag dat je uitgeeft aan eten en facturen. De app berekent hoeveel geld je overhoudt per maand. Wanneer je extra aankopen doet, wordt het bedrag er automatisch van afgetrokken omdat het in verbinding staat met je bankaccount.

4. Weet je niet of die jurk of blouse jou staat? Dankzij de StyleWhile app kan je het virtueel passen. Kies uit een reeks modellen jouw lichaamsvorm uit, plak je gezicht erop en swipe de kledingstukken naar je lichaam.

5. Een winkelmandje met alle afgeprijsde items die je online vindt? Dat is mogelijk met Keep Shopping. Ga vb. naar de online winkels Asos en Net-A-Porter, kies wat je wil kopen, hou ze bij in een wishlist en bekijk achteraf wat je geselecteerd hebt vooraleer je de rekening betaalt per winkel.