5 beauty tips om je selfie te upgraden

Geüpdatet op 3 Oktober 2017 door Anne Poelmans
5 beauty tips om je selfie te upgraden

opening selfie

De overgang van oud naar nieuw wordt massaal vastgelegd op de gevoelige plaat en vermits deze foto's een mooi souvenir zijn kan je er maar best goed uitzien. Ook de obligate selfie kan een winner worden mits je de juiste producten gebruikt:

-> producten persoonlijk getest en goedgekeurd door mezelf!

FACE FABRIC van Giorgio Armani - € 46,30 - een waanzinnige fond de teint omdat hij je huid mooi egaliseert op een natuurlijke manier. Zowel op foto als in het echt zal je huid er mooi egaal uitzien en geeft het je een mooie gloed.

face fabric

TERRACOTTA LIGHT BRONZING POWDER van Guerlain - € 45,25 - doordat er in dit poeder enkele iriserende partikels zitten gaat dit het gelaat oplichten en zie je de onregelmatigheden minder.

guerlain-teracotta-lightjp

ART STICK van Bobbi Brown - Harlow Red - € 27 - dit is een van de weinige kleuren die gedragen kan worden door blondines, brunettes of roodharigen. Bij bijna iedereen zal dit soort rood flatterend werken. Bovendien kan je met dit potlood erg precies werken.

art stick

 

PORE MINIMIZER BASE PERFECTRICE MATIFIANTE van Christian Dior - € 35,90 -  deze primer zorgt ervoor dat je makeup goed blijft zitten en hij gaat je rimpels en poriën opvullen. Je gelaat oogt dus zichtbaar egaler.

Schermafbeelding 2014-12-30 om 14.37.44

POWDER ME van Jane Iredale - € 52,50 - het perfecte poeder omdat het erg licht aanvoelt op je huid, het mooi mattifieert en de poriën niet gaat verstoppen dankzij de minerale basis. Het poeder laat een mooie goudkleurige glans achter op je gelaat, decolleté, armen, etc. Ik heb een potje in de wagen, eentje in mijn handtas en eentje in de badkamer. Must-have.

jane iredale