Comfort Food: Chili Cheese Knolraapfrietjes

Geüpdatet op 20 Februari 2018 door Raw Food Chef Julie
Comfort Food: Chili Cheese Knolraapfrietjes

Chili Cheese Knolraapfrietjes

Als kind was ik verzot op kaas. Gouda, cheddar, Pecorino, Parmezaanse kaas: ik lustte ze allemaal!

Toen ik tijdens mijn studententijd chronisch ziek werd, besloot ik om mijn voeding en levensstijl drastisch aan te passen. Ik schrapte melkproducten, geraffineerde suikers en brood uit mijn dieet. Het was verrassend moeilijk om kaas op te geven en ik vroeg me af waarom… Blijkt nu dat wetenschappers hebben vastgesteld dat kaas sporen bevat van het verslavende morfine!

Gelukkig heb ik ondertussen ontdekt hoe je ‘rauwe’ kaas kan maken die even lekker smaakt als ‘echte’ kaas en volledig lactosevrij is. Deze Chili Cheese Knolraapfrietjes zijn een van mijn favoriete ‘comfort food' tussendoortjes om van te genieten met vrienden – of om op mijn eentje naar binnen te spelen ☺

Chili Cheese Knolraapfrietjes

Voor het recept van deze Chili Cheese Knolraapfrietjes, klik HIER.

*Raw food gerechten worden bereid met voornamelijk verse groenten, fruit, noten en zaden die niet worden verhit boven ongeveer 48° Celsius om zoveel mogelijk vitaminen, mineralen en smaak te behouden. Elk gerecht is volledig vrij van geraffineerde suikers, melkproducten, gluten en kunstmatige toevoegingen. Raw food zal je helpen om meer energie te krijgen, je ideale gewicht te bereiken, je gezondheid & uithoudingsvermogen te verbeteren en elke dag te genieten van een stralende huid.

LEES OOK: Karamel Appeltaart Shake met Speculooscrumble

LEES OOK: Suikervrije Marsepeinballetjes