6 goede voornemens om de liefde te vinden in 2015

Gepubliceerd op 23 December 2014 door Britt Valkenborghs
6 goede voornemens om de liefde te vinden in 2015

voornemens

Het jaar is bijna ten einde en 2015 is in zicht. Het is dus hoog tijd om enkele goede voornemens te doen naar de toekomst toe. Ook als het om het vinden van een nieuwe liefde gaat. 6 manieren om je daarbij te helpen in 2015. 

1. Schrijf neer wat je wil in het leven
Een ambitieuze carrière, de wereld rondreizen of 10 hondjes adopteren? Noteer wat de belangrijkste dingen zijn die je in 2015 wil bereiken en doe er alles aan om deze waar te maken. Weten wat je wil, kan ook het verschil maken wanneer je de liefde zoekt.

2. Laat onnodige bagage achterwege
Jezelf vasthouden aan mislukte relaties uit het verleden is absoluut niet de manier om nieuwe liefde te vinden. Onthoud: als een relatie geen positief effect heeft gehad op je leven nu, is het niet nodig om je daar aan vast te houden.

3. Bouw een eigen leven op
Je leven draait niet rond je partner, maar rond jou en de dingen waarvan je houdt.

4. Doe iets wat je normaal nooit zou doen
Van jezelf voorstellen aan vreemde mensen, tot op je eentje op avontuur gaan in het buitenland. De beste dingen gebeuren wanneer je uit je comfort zone stapt. Herinner jezelf hier desnoods dagelijks aan.

5.  Werk aan je zelfvertrouwen
Zelfvertrouwen is sexy! Er is niets beter dan een vrouw die zichzelf graag ziet. Je trekt aan wat je denkt dat je waard bent.

6. Verander je manier van denken
Twijfelen aan jezelf, of diep vanbinnen overtuigd zijn dat je nooit iemand zal vinden om je leven mee te delen is de grootste fout. Al is er maar één voornemen dat je doet, laat het dit zijn: verander je mindset en geloof dat goede dingen ook jouw weg opkomen.