Getest: de nieuwe Club Med van Val Thorens

Gepubliceerd op 23 December 2014 door Anne Poelmans
Getest: de nieuwe Club Med van Val Thorens

opening club med

De persreizen van Club Med zijn altijd paradijslijk en luxueus. Overdadig en exclusief. Vier heerlijke kernwoorden dus om me extra te verheugen op 4 dagen sneeuw, zon en de goednieuwe Club Med Sensations van Val Thorens.

5 redenen waarom ik overtuigd ben en je volgens mij een reisje naar deze Club Med moet boeken:

1. Skiën = geen gesleur met je ski's.  Je stapt je de Club Med buiten en je staat op de skipiste. Echte luxe!

valtho

2. De spa om er te genieten van een zalige massage (getest en goedgekeurd) of een passage in de openlucht jacuzzi met adembenemend uitzicht over de bergen.

CLUBMED_VALTHORENS_50

3. De obligate après-ski in La Folie Douce, op een boogscheut van het hotel. Live muziek/dj op de skipiste, uiteraard vergezeld van een frisse pint of een glaasje Champagne. Naargelang het budget.

foliedouce

4. Ruime kamers: op skireis is dit een absolute vereiste. Plaats om al je skimateriaal op te bergen en de nodige ruimte om te genieten. (Bijna alle kamers hebben zicht op de bergen van Val Thorens.) CLUB MED_VAL THORENS_08

5. Binnen het vernieuwde concept van deze Club Med Sensations heb je meer gezellige zithoekjes en afwisseling in de ruimtes dan voordien. Zo is er de nieuwe wijnbar en een tweede restaurant waar je à la carte kan eten. Of geef u over aan de buffetten van het hoofdrestaurant. Overdaad! Maar binnen het concept "vakantie" mag dit geen bezwaar zijn.

CLUB MED_VAL THORENS_07

VIDEO - Mijn skitrip: