Matthias Schoenaerts en Kate Winslet in nieuwe trailer

Gepubliceerd op 20 December 2014 door Laure Vandendaele
Matthias Schoenaerts en Kate Winslet in nieuwe trailer

MatthiasSchoenaertsLouisVuitton
Wanneer Matthias Schoenaerts en Oscar-winnares Kate Winslet aan het tuinieren slaan, spatten de vonken van het scherm. Bekijk hier de trailer van 'A Little Chaos', een romantisch drama over twee rivaliserende landschapsarchitecten in het Frankrijk van Louis XIV.

Leonardo DiCaprio was dan misschien wel de koning van de wereld maar Matthias Schoenaerts is de onbetwistbare koning van de tuin. Onze Belgische trots kruipt in 'A Little Chaos' in de huid van André Le Notre, een vooraanstaande tuinarchitect met lange haren, een net Brits accent én tien groene vingers. Ook tegenspeelster en landschapsarchitecte Kate Winslet heeft een bijzondere voeling met de wondere wereld van de flora en laat zich opmerken door de Zonnekoning die haar meteen met een prestigieuze opdracht beloont.

Te midden van de groeiende en bloeiende tuinen van Versailles bloeit ook iets moois tussen de twee hoofdpersonages en het duurt dan ook niet lang vooraleer Matthias en Kate samen op een bloembed belanden. Het is nog wachten tot de lente van volgend jaar tot wanneer we kunnen ontdekken hoe de romance en het tuinproject van de twee rivalen afloopt.