Joey Fatone bevestigt zwangerschap Biel

Geüpdatet op 3 Oktober 2017 door Laure Vandendaele
Joey Fatone bevestigt zwangerschap Biel

GQ Men Of The Year Dinner
Van je collega's moet je het hebben. *N SYNC'er Joey Fantone praatte zijn mond voorbij en bevestigt het heuglijke babynieuws van Justin Timberlake en Jesscia Biel.

Brengt 2015 dan toch een Timberbielbaby? Justin Timberlake en Jessica Biel hebben de aanhoudende geruchten nog steeds niet ontkracht of bevestigd en daarom doet Joey Fatone het gewoon voor hen. Justins ex-collega kon het nieuws dat zijn goede vriend volgend jaar voor het eerst vader wordt niet langer voor zichzelf houden en praatte zijn mond voorbij tegen het Amerikaanse blad InTouch.  'Justin vertelde me het nieuws al een tijdje geleden maar ik hield het voor mezelf. Nu mag ik er eindelijk over praten!' Fatone had niets anders dan lof voor het aanstaande ouderpaar: 'Jessica is geweldig en Justin is diep vanbinnen zelf nog een kind. Ze zullen zich zeker amuseren.'

Joey Fatone en Justin Timberlake tijdens het hoogtepunt van hun boyband jaren
Joey Fatone en Justin Timberlake tijdens het hoogtepunt van hun boyband jaren

Maakt het nakende vaderschap de 33-jarige Timberlake extra gevoelig? Eerder deze week had de superster immers zichtbaar moeite om zijn tranen te bedwingen toen een jonge in suit & tie gehulde fan hem een strikje cadeau deed.

Joey Fatone bevestigt zwangerschap Biel - 5
Terwijl echtgenoot Justin het beste van zichzelf gaf op het podium hield Jesssica het intussen rustig. Hier en daar verschijnen foto's met al dan niet zichtbaar babybuikje maar het is nog afwachten tot de allereerste foto die voorgoed een einde aan alle geruchten maakt.

JessicaBielzwanger
Babybuikje?

LEES OOK: Mila Kunis en Ashton Kutcher tonen eerste babyfoto

LEES OOK: De mooiste momenten van Timberbiel