Fashion news: wat je vandaag moet weten

Gepubliceerd op 16 December 2014 door Isabelle Vander Heyde
Fashion news: wat je vandaag moet weten

fashion newsRihanna wordt écht ontwerpster deze keer, Beyoncé gunt je een kijkje in haar privéleven en Matthias Schoenaerts is nog steeds de golden boy van Louis Vuitton. 

Puma heeft Rihanna binnengehaald als creatief directeur. Geen capsulecollectie, wel een langdurige samenwerking die de zangeres de komende jaren aan het roer van haar vrouwenlijn zet. De ster belooft bestaande Puma ontwerpen een nieuwe draai te geven, alsook met nieuwe creaties op de proppen te komen. Bij deze mag ze eindelijk echt de job van „ontwerpster” aan haar immer groeiende CV toevoegen.

Ze gaat scheiden, ze is zwanger, ze vertrekt opnieuw op tournee,… Het leven van Beyoncé is één groot gerucht, waarover ze sporadisch zelf haar licht laat schijnen. Om haar nieuwe album te vieren maakt de zangeres een video publiek, waarin ze bezint over haar huwelijk, het moederschap, haar carrière en geluk in het algemeen. Eentje voor de fans:

Matthias Schoenaerts bevestigt dan weer dat zijn relatie met Vuitton nog steeds springlevend is. De acteur verscheen gisteren op de opening van de nieuwste winkel van het modehuis in Parijs. Een manier om ons te laten weten dat hij nog steeds de onverslaanbare zakman is…

unnamed

Kris Jenner doet nog maar eens een gooi naar eeuwige roem en - jeugd. Dochter Kendall ging vorige week uit de kleren voor de stilaan beruchte adventskalender van Love Magazine, een stunt die Kris vandaag fijntjes over doet. Strippen doet de ondertussen 59-jarige matriarch niet, een gespeeld geschrokken botox uitdrukking tevoorschijn toveren kan ze wel. Vergelijk moeder en dochter hier: wie wint?

http://youtu.be/zgQnEDOAaxw