Fashion news: wat je vandaag moet weten

Gepubliceerd op 15 December 2014 door Isabelle Vander Heyde
Fashion news: wat je vandaag moet weten

fashion news

Destiny's Child: de film. Een prachtige zomercampagne voor Burberry en een derde kind voor Kourtney Kardashian. 

Een legende en een opkomend topmodel, twee betoverende beauties: Burberry herhaalt haar succesformule en haalt voor haar zomercampagne zowel oud als nieuw talent in huis. Vorig seizoen fungeerden Kate Moss en Cara Delevingne als uithangbord voor het huis, deze keer zijn de eveneens Britse Naomi Campbell en Jourdan Dunn aan beurt. Topfotograaf Mario Testino mocht de weinig subtiele kleurverandering op de gevoelige plaat vastleggen: opnieuw goed voor een prachtige reeks beelden. Ontdek hier de campagnevideo met Dunn en Campbell.

Goed nieuws voor de fans: de Kardashian clan is een toekomstige reality ster rijker! Oudste dochter Kourtney gaf het voorbije weekend het leven aan een zoontje, haar derde kind met verloofde Scott Dissick. Bijzonder feit: het jongetje zag het levenslicht op de verjaardag van oudere broer Mason, die zondag vijf kaarsjes mocht uitblazen. Kardashian en Dissick hebben nog een dochter, Penelope, van drie. Hoe de nieuwste aanwinst heet, werd nog niet bekendgemaakt.

Beyoncé en co straks op het grote scherm? Misschien, maar dan wel onrechtstreeks. Vorige week werden duizenden emails van productiebedrijf Sony gehackt, één daarvan gaat over het nieuwste project van Matthew Knowles. Beyoncé’s verguisde vader –hij bedroog haar moeder en werd vervolgens de deur gewezen door de voltallige familie- kwam vroeger aan de bak als manager van Destiny’s Child en blijkt van plan eens te meer geld uit dat verleden te slaan. Hij is immers in onderhandeling met Sony om een film over het wel en wee van zijn beroemde dochter en haar collega’s te maken. Benieuwd of het project ooit het levenslicht ziet.