De klassieke Ray Ban Wayfarer is opnieuw favoriet van alle sterren

Gepubliceerd op 12 juli 2023 door Lore Ginneberge
De klassieke Ray Ban Wayfarer is opnieuw favoriet van alle sterren

Hoewel trends komen en gaan, is dit iconische accessoire al jaren een vaste waarde in Hollywood. Taylor Swift, Olivia Wilde, Jennifer Lawrence... Alle sterren zijn - en blijven - in de ban van de Ray-Ban Wayfarer.

Met de quiet luxury-trend en de terugkeer van klassieke silhouetten, hoeft het niet te verbazen dat Ray-Ban opnieuw overal opduikt in het straatbeeld. Hollywoodsterren zijn al jaren dol op het merk, meer specifiek het Wayfarer-model met het iconische hoekige montuur dat al sinds 1952 bestaat.

Reese Witherspoon, Kaia Gerber, Emily Ratajkowski, Nichole Richie en Olivia Wilde, zijn slechts enkele van de beroemde gezichten die een paar bezitten - vaak in het klassiek zwart.

nicole richie Ray-Ban Wayfarer
@nicolerichie

De tijdloze zonnebril werd zelfs een tijd lang het handelsmerk van Taylor Swift, die zelden zonder werd gespot en er zelfs mee pronkte op promovideo van haar rerelease van 'Wildest Dreams' en in de videoclip van de single '22'.

@taylorswift Burnin’ it down 🔥 #wildestdreamstaylorsversion #slowzoomeffect #swifttok ♬ original sound - Taylor Swift

Ook Jennifer Lawrence kan niet zonder. In haar recente persmarathon om haar nieuwe film 'No Hard Feelings' te promoten, verschijnt JLaw steevast met een paar Wayfarers op de neus. De actrice combineerde haar klassiek paar zwarte glazen zelfs met een baljurk - en deze verrassende combinatie mist zijn doel niet.

Jennifer Lawrence gespot met haar Ray-Bans
Jennifer Lawrence gespot met haar Ray-Bans

Hier shop je de nieuwe Ray-Ban Wayfarer

Wayfarer, Ray-Ban via Pearle Opticiens
Wayfarer, Ray-Ban via Pearle Opticiens

Shop hier

Deze zomer pakt Ray-Ban ook uit met een extra bijzondere editie van haar klassiekers. Zo is er de Wayfarer Reverse met omgekeerde glazen.  De modellen uit deze collectie zijn bovendien ontworpen met biobased materialen en zijn behandeld met een anti-verblindingsfunctie die reflecties tot 70% kan verminderen.

Wayfarer Reverse, Ray-Ban
Wayfarer Reverse, Ray-Ban via Pearle Opticiens

Shop hier