Ashton Kutcher en Mila Kunis maken Twilight parodie

Geüpdatet op 3 Oktober 2017 door Isabelle Vander Heyde
Ashton Kutcher en Mila Kunis maken Twilight parodie

moonquake lake

De familie Cullen zou zich omdraaien in het graf -moesten ze dat laatste hebben. Opnieuw wordt „hun” verhaal geparodieerd, door een mooie collectie supersterren deze keer.

De schuldigen van dienst zijn lachbekjes Ashton Kutcher, Mila Kunis en Rihanna. Zij postten gisterenavond een trailer voor Moonquake Lake op Twitter. De (valse) film vertelt het verhaal van een meisje dat ‚s nachts op de maan moet leven én fluorescerende tranen huilt. Haar grote liefde vult dit tragische vertelsel aan met diepe gedachten: „Wat als je op de maan zit en er een komeet of zo tegen botst?!” Voeg daar nog de volledige garderobe van Bella Swan (blokhemden en marcellekes), Rihanna met blauwe tong én een toevallig langs zwemmende zeemeermin aan toe, en je hebt het recept van de volgende tienerhit!

Een hit die er echter nooit zal zijn. Volgens insiders kadert het filmpje in de aanstormende remake van Annie -een prent die er dus wél zal komen, en waarin de personages vol enthousiasme uitkijken naar het fictieve Moonquake Lake. Er bestaat zelfs een website voor de film in kwestie, goed voor de lachspieren...