App love: GiftVibes deelt wereldwijd pakjes uit

Geüpdatet op 3 Oktober 2017 door ELLE België
App love: GiftVibes deelt wereldwijd pakjes uit

GiftVibes.jpg

Een applicatie waarmee je pakjes kan kiezen, persoonlijk kan inpakken en laten opsturen naar een unieke plaats in de wereld? Met GiftVibes lukt dat in één swipe.

Het concept is simpel: je kiest een product dat je cadeau wilt doen en voegt er een leuke audiovisuele boodschap aan toe, pak het in met gepersonaliseerd inpakpapier en laat het openmaken op een unieke locatie.

GiftVibes wil digitale cadeaus vertalen naar de reële wereld. Een GPS-systeem, dat elke smartphone heeft, zorgt ervoor dat cadeaus op een unieke plaats worden vergrendeld. Naast een locatie kan je ook een timer instellen of het cadeau meteen laten openen. De ontvanger moet dan naar die exacte plaats gaan met een smartphone in de hand om het cadeau te openen. Een ‘gift map’ geeft weer waar er overal cadeaus te vinden zijn.

GiftVibes

Met GiftVibes kan je niet alleen cadeautjes delen met je vrienden en familie, maar met de hele wereld. Via de ‘discover’-pagina vind je de gratis cadeaus die de community van GiftVibes heeft gecreëerd. Heb je geen cadeautje gevonden dat je interesseert? Dan kan je ook gewoon jouw favorieten toevoegen in een wishlist.

De applicatie is beschikbaar in de App Store en via Google Play

(Stagiaire Kiënta Martens)