Onze favoriete spa’s in de Alpen

Geüpdatet op 3 Oktober 2017 door ELLE Snow Club
Onze favoriete spa’s in de Alpen
_DSC7950
Thermisch ondergoed: Eskimo, Mutsen en sjaals: Kate & Jules

Na inspanning komt ontspanning. Verzorg je stijve spieren, stramme leden en bevroren voeten na een dagje skiën in één van deze heerlijke spa’s. Wij zijn alvast fan, al laten we de obligate spalook achterwege: who needs a badjas?! 

ELLEsnowclub (22)
Marie: sweater Not Shy, pantoffels Etam Isabelle: onesie Etam, pantoffels Benetton MaryNo: sweater Etam, pantoffels Etam

1/

Kohinor

Kohinor

Het gloednieuwe 5-sterren hotel Kohinor heeft twee zwembaden, een sauna , hammam, en jacuzzi ter beschikking, alsook een vreemde douche in carwash stijl die je nu eens met koud, dan weer warm water besproeit. Voeg daar ook nog de waslijst aan ontspannende massages en schoonheidsbehandelingen aan toe en je bent in dromenland.

Niet-gasten zijn welkom tegen betaling.

2/

Altapura

altapura

Nog zo’n paleis in de sneeuw. Het binnen/buiten zwembad van de Altapura lokt heel wat jaloerse blikken uit, een veelbelovend visitekaartje. Wij bezochten de spa onder het hotel en wilden het liefst gaan wonen in de cosy massageruimtes: we love!

Eveneens open voor niet-gasten.

3/

Les Fermes de Marie

marie

Ligt de nadruk bij jou meer op spa dan sport? Dan zijn de beruchte Fermes de Marie iets voor jou. Dit hotel ligt in het rustige Megève en staat volledig in het teken van ontspanning, detox en spa. Er hangt een serieus prijskaartje aan vast, maar enkele dagen in deze topper en je komt zo zen als een Buddha terug.