We love… de zonnebrillen van Thierry Lasry

Geüpdatet op 3 Oktober 2017 door ELLE België
We love… de zonnebrillen van Thierry Lasry

Thierry Lasry

Op de zomer is het nog een tijdje wachten, maar de nieuwe zonnebrillencollectie van Thierry Lasry doet ons wel heel hard snakken naar warme zomermaanden.

Het moet in de sterren gestaan hebben dat de Fransman Thierry Lasry brillen ging ontwerpen met een opticien als vader en een designer als moeder. Sinds 2006 maakt de man al zonnebrillen die een zekere authenticiteit en luxe uitstralen.

Ook in de nieuwe collectie van 2015 zitten een aantal mooie exemplaren. Dertig series met onverwachte Engelse namen, van Angely, Flattery, Joyridy tot Nymphomany en zelfs Slutty. Daarnaast zal er nog een verrassende Limited Editon collectie verschijnen met onder meer de kleurrijke brillen Painty en Sexxxy.

Strak, elegant, eigentijds en een tikkeltje speels zijn het minste wat je van deze zonnebrillen mag zeggen. Wij zijn alvast grote fan.

De collecties van Thierry Lasry zijn te koop in verschillende winkels in ons land. De volledige lijst staat op de website. Online kan je de zonnebrillen vinden bij Net-à-Porter.

(Stagiaire Kiënta Martens)